Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Vincent Vis & Zn. is dé fietsenwinkel in Honselersdijk met een groot aanbod sportieve fietsen

Ervaar de veelzijdigheid van de hybride fiets

Hybride fietsen zijn een kruising tussen stadfietsen en een toerfietsen (mountainbikes en racefietsen). Snel naar het werk fietsen, lekker sporten in je vrije tijd of een heerlijk ontspannen fietstocht maken. Het kan allemaal met een hybride fiets.

Belangrijkste kenmerken van een hybride fiets:

Lichtgewicht frame

Mountainbikes zijn vaak van een zwaarder materiaal gemaakt. Hierdoor fietsen ze ook zwaarder en zijn ze minder makkelijk te tillen en met de auto mee te nemen. Hybride fietsen hebben een lichtgewicht frame, wat wel 5 kilo kan schelen.

Naaf- of derailleurversnellingen (7 tot 27 versnellingen)

Afhankelijk van het doel van uw fiets kiest u voor een naaf- of derailleurversnelling. De naafversnelling is het meest geschikt voor woon-werkverkeer en fietstochten over gewone wegen. Bent u van plan uw fiets voor langere afstanden en heuvelachtige gebieden te gebruiken? Dan is een fiets met derailleurversnelling ideaal.

Comfortabele zit

Op een hybride fiets heeft u dezelfde comfortabele zithouding als op een stadfiets. Prettig voor langere fietsritjes. Door de verende voorvork ervaart u minder schokken op hobbelige wegen.

Grotere wielen

U fietst stabieler door de grotere wielen en ervaart minder weerstand door de hogere bandenspanning.

De tip van Vis

Bent u van plan om een toerfiets of hybride fiets aan te schaffen? Let dan op de binnenbeenlengte. Voor toerfietsen is dit het aantal centimeters x 0,65 en voor hybride fietsen is dit het aantal centimeters x 0,66. 

Uiteraard helpen de fietsspecialisten van Vincent Vis & Zn. Tweewielers bij het uitzoeken van de perfecte toer- of hybride fiets. Kom langs in onze fietsenwinkel in Honselersdijk en ontdek de veelzijdigheid van de hybride fiets!

Kreidler sportieve fietsen

 

Raise RT7 S

€ 999,90

Lees verder

 

Raise RT6

€ 849,90

Lees verder

 

Raise RT5

€ 649,90

Lees verder

 

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 08.30u - 17.30u
Woensdag 08.30u - 17.30u
Donderdag 08.30u - 17.30u
Vrijdag 08.30u - 17.30u
Zaterdag 09.00u - 16.00u

Werkplaats

Zaterdag 09.00u - 13.00uur

Vincent Vis & Zn Tweewielers
Copyright © 2021 Vincent Vis & Zn Tweewielers
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren